SVENSK TID:   MARIEHOLMS TID:  
 

Marieholms Arena

2006 fick vi frågan om vi kunde ta emot 600 gäster på en mässmiddag i anslutning till näringslivsmässan Made in Gnosjö som då hölls mitt inne i Gnosjö. Arrangörerna var ute efter att skapa något annorlunda och blickarna föll på det stora lagertältet vid sidan av Båthallen. Planer hade länge funnits på att skapa en scen där ute och nu fick vi anledning att sätta fart. I januari 2007 var tältet fyllt av pallställ och bråte. I maj satt 600 personer och åt middag. Buffén dignade av mat och Uno Svenningsson underhöll från scenen.

Idag är Marieholms Arena en festlokal som omfattar 2200 kvadratmeter i två sammanlänkade byggnader (Arenan samt Båthallen). Arenadelen har plats för 1000 personer bordsplacerade. Scenen i Arenan är störe än 100 kvadratmeter. Dessutom finns två väggfasta kameraläktare för TV- och filmproduktion.

Båthallen erbjuder 800 kvadratmeter mingel eller utställningsyta förbunden med Arenan via två entréer. I separata utrymmen finns artistloger, pentry, allrum, dusch och toalett för artister och tekniker, gästtoaletter och garderob.

Både Båthallen och Arenan har stora industriportar på kortsidorna för in- och utlastning. Många väljer också att hålla portarna öppna under evenemang vår och sommar för att skapa utomhuskänsla.  

Kontakta oss för visning och referenser
Teknisk specifikation för Marieholms Arena