SVENSK TID:   MARIEHOLMS TID:  
 

Boka ditt event hos oss

Upplevelse
Mässa, konferens, jubileum, konsert... Allt är möjligt på Marieholms Bruk. Läget mitt ute i den småländska skogen gör upplevelsen ännu starkare. De flesta har svårt att tro att allt detta finns hos oss. Att vi har så många olika lokaler som kan nyttjas tillsammans eller var för sig ökar också möjligheten att göra ett unikt event.

Hos oss kan du dessutom förverkliga dina vildaste drömmar om överraskningar och upplevelser. Vare sig du vill ha en Ekomatsmässa med livs levande getter eller en Westernshow med cowboys och indianer.

Kapacitet
9000 kvadratmeter. Lika många glas, tallrikar och koppar. ett oräkneligt antal meter kabel. Belysning, ljud, TV-läktare, storbildsskärmar etc. Du skall kunna komma hit och slappna av. Vi löser dina problem och tillgodoser dina behov.

Närhet
Marieholm ligger i Gnosjö Kommun i västra Småland. Du når oss på under 2 timmar med bil eller buss från Göteborg. Det tar 1,5 timmar från Landvetter. Det tar under 5 timmar från Stockholm med bil eller buss. Gnosjöandan är närvarande även hos oss och det är kanske därför ingenting är omöjligt eller för svårt. Här finns närheten till mängder av entreprenörer inom turism, mat, upplevelser som gör vårt jobb lättare och roligare.

Samordning
När vi skapar våra evenemang, mässor och möten är ingenting omöjligt. För att förverkliga det ni och vi vill göra samordnar vi även med en mängd företag inom olika branscher såsom:

- Catering
- Boende
- Transporter
- Underhållning
- Reklam & kommunikation

Kontakta oss för att få veta mer eller boka en visning

104

IMG_1984

Gölin 18marieholm_075

Gölin 16

IMG_6458

marieholm_066

Kommande evenemang